EZEN AZ OLDALON A CLASSIC BEAT BAND KÖVETKEZŐ BULIJA LÁTHATÓ

"Ha táncolsz, élsz...ha élsz, táncolsz." (Heidi Groskreutz) www.classicbeatband.mindenkilapja.hu „Zene nélkül az élet tévedés lenne” (F. Nietzsche)

cbb_alap_1_2.jpg

 

A CLASSIC BEAT BAND együttes 2006. január 7-én alakult, azzal a céllal, hogy népszerűsítsük az igazi élőzenét, felidézve az oly régen elfeledett retro érzést.

A kezdeti tagcserék után a jelenlegi felállás:

Sárközi Zsuzsa (ének), Kelemen Andrés (ének, gitár, szájharmonika), Molnár Miklós (billentyűk, ének), Kalászdi László (dob), Csákó tamás (gitár, ének) és Kubicsek Sándor (basszusgitár, ének).

Tagjaink a 60-as 70-es és 80-as években aktív és ismert együttesekben zenéltek, ezért a műsorunk gerincét elsősorban a ma már klasszikusnak számító beat, rock és rock & roll számok képezik.

A repertoárunk jól táncolható számokból áll, melyben főleg a 60-as és 70-es évek korabeli nagy világsztárjainak legnépszerűbb slágerei mellett magyar számok is szerepelnek.

Zenekarunkkal 5 különböző karakterű énekhanggal és teljesen élő hangszeres előadással különböző stílusú számok hiteles megszólalására törekszünk.

Saját professzionális hangrendszerrel rendelkezünk, mellyel igény esetén kisebb bel- és kültéri rendezvényeken kb. 300 főig tudjuk biztosítani a hangosítást.

Megalakulásunk óta fesztiválok, céges rendezvények, bálok, partik és csak táncos zenét igénylő esküvők élő-zenei szolgálatát eddig hiánytalanul sikerült megoldanunk, hisz műsorainkat is annak szellemében állítottuk össze, hogy az adott pillanatban a lehető legjobban érezze magát a táncparketten a Közönségünk.

 

A zenekarunknak Classic Beat Club néven állandó klubja van a Fővárosi Művelődési Ház-ban (FMH 1119. Budapest, Fehérvári út 47.).

Itt rendszeresen minden hónap második szombati napján 18:00-tól visszaidézzük a ’60-as és ’70-es évek örökzöld beat slágereivel a régi klubok hangulatát. Fergeteges a hangulat és szabad a tánc...

A Törekvés Művelődési Központ-ban minden hónap utolsó pénteki napján 18:00-tól fellépünk a „Péntek esti Classic házibuli” rendezvényeinken.

 

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Kubicsek Sándor zenekarvezető

Mobil: +36 20 7716706

T/Fax/Ü: +36 1 2427888

E-Mail: classic@digikabel.hu vagy  skubicsek@digikabel.hu 

FaceBook oldalunk: www.facebook.com/classicbeatband

"Ha táncolsz, élsz...ha élsz, táncolsz." (Heidi Groskreutz)                               

„Zene nélkül az élet tévedés lenne” (F. Nietzsche)Weblap látogatottság számláló:

Mai: 3
Tegnapi: 26
Heti: 200
Havi: 678
Össz.: 91 025

Látogatottság növelés
Oldal: A zenekar bemutatása
EZEN AZ OLDALON A CLASSIC BEAT BAND KÖVETKEZŐ BULIJA LÁTHATÓ - © 2008 - 2024 - classicbuli.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »